El jueves Junio 20 2019 
Postharvest Management And Processing Technology por U. D. & Pawar V. D. Chavan Gratis

Descargar Postharvest Management And Processing Technology por U. D. & Pawar V. D. Chavan Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): U. D. & Pawar V. D. Chavan

Título: Postharvest Management And Processing Technology

Número de páginas: 452

Fecha de lanzamiento: 1 de enero de 2012

ISBN: 9351241572

Editor: Daya Publishing House

Langue: Español

Formato: Epub

U. D. & Pawar V. D. Chavan con Postharvest Management And Processing Technology

 
The postharvest management and processing technology of cereals, pulses, oilseeds, fruits and vegetables are under development. The postharvest losses of cereals, pulses, oilseeds are 10-20 per cent but the losses of fruits and vegetables in India vary from 20-30 per cent of the production. If these losses are controlled by using postharvest management and processing technology, the supplies of fresh fruits and vegetables will be increased to the extent of their existing losses. This will help to increase the per capita availability of fruits and vegetables. One object of this book is to organize the scatted information and to deal with the recent development of postharvest management and processing technologies such as processes, operations, designs other aspects such as drying, parboiling, milling, by-products utilization and innovative product development from agricultural raw material. The processing technology, that increases the functionality without changing their fresh like properties has significant role in modern processing industry. This book addresses factors that are involved in maintaining the quality of cereals, pulses, oilseeds, fruits and vegetables after harvest. This book incorporates information on postharvest management, principles involved in preparation of various products as well as methodology involved in home scale as well as industrial processing of cereals, pulses, oilseeds, fruits and vegetables. General terminologies used in the food science and technology are also included in this book. This book has been mainly designed to serve as a text cum reference book for the students in the field of Food Science and Technology, postharvest technology, horticulture, nutrition and professionals in food industries.
En el sitio www.zonaglobal.mx puede descargar libros Postharvest Management And Processing Technology en los formatos más populares fb2, txt, epub, mobi, pdf, así como leer libros en línea de forma gratuita sin necesidad de registrarse. Además, el sitio tiene una lista de los mejores libros interesantes, que en una forma comprimida contiene todas las colecciones de los mejores libros interesantes.

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.